25.10.2008 г., 11:56 ч.

Девет са 

  Поезия » Любовна
1012 0 16

                                                                                                                                                    На Ивчо:)

 

Познавам те от много много малка.

Познавам те по сините ти устни.

Познах те и сега.

Познавам всякога,

когато си пред мен.

Така разлистен.

 

Обичам те.

От цяла тиха вечност.

Позна ли ме?
Усмихната различно.

Изплаших те.

И много ми е мъчно.

Крадат ми от лицата.

Всички.

 

Дори и днес...

Боли ме да пилеят.

Но ти си тук.

Предпризрачен и снежен.

Целувам те.

След месеците (девет)

настръхнала съм цялата

от нежност.

 

И е неземно.

(Нека ме ограбят.)

Последна ще съм.

Твоята последна.

Броих си и лицата. Девет са.

След цяла вечност с тебе

все са девет...

 

 

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??