16.10.2007 г., 16:23 ч.

Девойка в бяло 

  Поезия
668 0 11
   Девойка в бяло

Аз съм бяла, лечебно съм бяла,
чисто съм бяла, истински бяла,
снежно съм бяла, шеметно бяла,
споменно бяла, песеннно бяла,
ярко съм бяла, жестоко бяла,
първично бяла, млечно съм бяла,
пролетно бяла, магически бяла,
очакващо бяла,тръпнещо бяла,
тревожно бяла, весело бяла,
магнетично съм бяла, еуфорично бяла,
шепнещо бяла, крещящо бяла,
искрящо бяла, свирещо бяла,
галещо бяла, щипещо бяла,
омагьосващо бяла, подканващо бяла,
нежно съм бяла, крехко съм бяла,
самотно съм бяла, дълго съм бяла,
тревожно съм бяла, ангелски бяла,
примамващо бяла, дяволски бяла,
очакващо бяла, дразнещо бяла,
фатално съм бяла, облачно бяла,
върховно бяла, сюблимно бяла,
весело бяла, тъжно съм бяла,
екстремно бяла, темидно бяла,
действено бяла, действително бяла,
ментално съм бяла, знаково бяла,
плачещо бяла, чакащо бяла,
сватбено бяла,
бЕла съм бяла,
ела ме почерни,
белата си вземи,
ела ме почерни,
да станем черно и бяло ний,
ела ме почерни, белата си вземи.

© Майк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??