16.06.2009 г., 10:04 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
666 0 5

 

 

 

 

                                                        Пресъхналите стръкчета

                                                        тревичка,

                                                        уплашено усмихнати,

                                                        дочакаха безброй

                                                        сълзи - стихия от

                                                        кристали нежност.

                                                        Потънали, покривите

                                                        на самотни къщи

                                                        усмихнаха

                                                        капчици роса.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??