18.11.2018 г., 9:48 ч.

*** 

  Поезия
239 0 2

няма нищо по хубаво от лошото време
навън снегът да гърми
тя сгушена в мене
галейки моите коси

 

рамене опряни в бедрата
а мен така да ме мързи
нежно прошепвам словата
и целувам "моите" очи

 

ръцете преплетени в пръсти
искри отразяващи се в лед
пламъци от огъня бушуват гъсти
целувка по нослето и всичко е наред

 

погледи срещащи се като магнити
въздухът-мозъчни вълни от страст
синхронизация на мечтите
любов неподвластна на нас

 

© Всемнелюб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??