12.12.2019 г., 22:58 ч.

Diagnosis: vulnerus lacerum cordis 

  Поезия » Любовна
590 2 0

Далеч от мен си ти, любов!

да те целуна пламенно копнея

в прегръдките ти силни искам да потъна

защото само там се чувствам, че живея.

 

Как липсваш ми, как липсваш ми, за Бога!

очите ти блестящи в мене да се взират 

ръцете тялото ми бавно да обхождат 

и да карат чувствата ми да завират.

 

Как искам да погаля твоето лице,

мълчанието ти да слушам в тъмнината.

Без теб е празно моето легло,

сърцето ми, светът ми ги владее самотата.

 

Аз чакам, чакам ти да дойдеш тук 

и деня ми като слънце да огрееш

психически, физически да бъдем две в едно

и тъгата ми по теб да разпилееш

 

© Анна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??