Далеч от мен си ти, любов!
да те целуна пламенно копнея
в прегръдките ти силни искам да потъна
защото само там се чувствам, че живея.
Как липсваш ми, как липсваш ми, за Бога!
очите ти блестящи в мене да се взират
ръцете тялото ми бавно да обхождат
и да карат чувствата ми да завират.
Как искам да погаля твоето лице,
мълчанието ти да слушам в тъмнината.
Без теб е празно моето легло,
сърцето ми, светът ми ги владее самотата.
Аз чакам, чакам ти да дойдеш тук
и деня ми като слънце да огрееш
психически, физически да бъдем две в едно
и тъгата ми по теб да разпилееш
© Анна All rights reserved.