13.12.2010 г., 18:21 ч.

Диалог с есента 

  Поезия
793 0 0

В диалог с есента

открих своята мечта.

Сред вихъра от листа

отивам на онези места.

 

Вярваш ли в него?

Ще те заведа там,

пред старото огледало, виж,

виж и си ти.

 

В диалог с есента

открих песента.

Счупеното сърце, разбити мисли,

но пак се чувстваме живи, нали?

 

Вярваш ли в него?

Аз го познавам, така и ти.

Огледало няма,

но знаеш, че си ти.

© Цветан Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??