5.07.2007 г., 9:32 ч.

*** Дихание *** звездички слагам, защото това и на мен ми хареса :)) 

  Поезия
647 0 6

Дихание

отплеснати ноти в прекрасно съзвучие
задъхани мисли в оковано сърце
не знам как, но случи се
и нека господ се смили и почне чете

поглед на жар в очите промуши се
кристал на парчета се пръсна във мен
отзвук от чистотата забравена прегърна ме
изнесе се, напусна ме и изхвърли всичко без теб

звезди нарисувани, измито небе
тези рисунки преструвки са
падна платното и видя се море
а зад морето платно...

04.07.2007
22:31

© Иван Радев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??