6.05.2009 г., 2:01 ч.

Динамика на духа 

  Поезия » Друга
562 0 2

Пълнолунието крачи из нощта

и хора пъплят из града,

мравки шетат из гора,

елен се сви и пак заспа,

а моят дух немирен крачи

и в плътта - срама си влачи!

© Тони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??