21.09.2012 г., 15:15 ч.  

Диогене, Диогене 

  Поезия » Философска
530 0 2

Диогене, Диогене,

в бъчвата ни е добре.

В нея сладко се заспива -

сякаш си дете.

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??