16.04.2011 г., 23:57 ч.

Диря 

  Поезия » Друга
567 0 1

В мрака не намирам
до душата ти път...
Тръгна ли, все стигам
до един кръстопът...
Може би фатално греша,
забързана в устрем сърдечен,
с мъдри истини да те утеша
и съвет да ти дам, най-човечен...
Лутам се в твоя мрак-какавида...
Уморих се...
Помогни ми пътя да видя...
До душата ти иска да стигнe  
и светлината... по моята диря!

      ¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●¤ۣۜ๘

© Дейзи Патън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??