9.08.2008 г., 10:31 ч.

Дива момина сълза 

  Поезия » Любовна
813 0 12
Над дива момина сълза бледо синьо небе
тържествено шества, ликува, нежнее.
До там поглед спира и властни са сълзите...
До там  оставят без дъх синевите...
И ухаят в техните сънища,
и търсят ключ - сбъдница,
там повярвали на сълзите си
и в облак доверчиво стихнали,
в градина с пущинак дъхав,
мъниста сребристи пръснали...
Изплакана момина сЪлза..
Обичано небе съмнало...


    

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??