23.08.2012 г., 10:19 ч.

Диви гълъби 

  Поезия » Друга
880 0 25

 

                                          

                                           ***                           

                                  

                                    Дните ми-

                                    разсипани трошици,

                                    хранилка за врабци

                                    и диви гълъби.

                                    Нощите ми-

                                    звездна ръченица.

                                   

                                    От тук, до там-  

                                    едно намигване...

                                  

 

                                                         23.08.2012 год.

                     

                                          

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??