6.02.2009 г., 23:32 ч.

Джаз 

  Поезия » Любовна
1873 1 34

Ain't no sunshine when she's gone

 

И вече къщата ти не е дом,

откакто тя (внезапно) те напусна.

Прокуди я. Намери си подслон.

Когато изтрезня - бе много късно.

Леглото ти тъгува в самота,

а ти трепериш в хладната постеля;

сънуваш с колко обич тя

мечтите си със другиго споделя.

Завивките тежат с изтръпващ мраз

и помнят още топлото ù тяло...

А в къщата ти само тъжен джаз

единствено след нея оцелял е.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??