5.12.2010 г., 19:42 ч.

Джаз 

  Поезия » Бели стихове
650 0 1

Джаз.

Вкус на малцово уиски и пиано.

Сецесион и камък. Трепети.

Аромат на кожа и дърво.

Лукс, златисти тонове, затворени врати.

Романтика на пластове във звук от саксофон...

Джаз.

Цветен ритъм, перкусии на свещи.

Часовникът отмерва усещания.

Цигарен дим, зареян поглед...

Джаз.

Дълбочина и мекота.

Капки восък върху устните.

Мед, канела, лице без рамка.

Допир в светлина...

Джаз.

© Сиана Видева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Готино е. Продължавай в същия дух!
Предложения
: ??:??