5.07.2019 г., 6:41 ч.

Джулай 

  Поезия
323 4 1

Тази утрин беше по-различна –

вятърът, зората и брега.

Приказка вълшебно-идилична

с изгрев, разтопил докрай нощта.

 

Тази утрин сля ме със морето,

пясъкът ме галеше, златист.

Пръски светлина, насред небето,

оседлаха поривът ми чист.

 

Искам да ме завладееш дивно,

Юли, с неподправения чар.

Твоята любов е тъй проливна

силата на свръхочакван дар!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Джулай морнинг - приказка вълшебно-идилична! Благодаря ти, Дани, направо в сърцето ме улучи!
Предложения
: ??:??