18.02.2017 г., 18:48 ч.

Днес 

  Поезия » Любовна
319 0 0

Днес не казвам

,,Обичам",

не шептя ,,Ще ти простя"...

След 13 години пазя

онова сърце,

което ми е първият подарък от теб.

Не, не онова,

което изтласква в тялото ти кръвта,

а онова,

пълно с вода

и с цветни топчета.

Днес не гледам назад,

не гледам напред –

гледам само в себе си...

а виждам теб.

© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??