7.02.2008 г., 9:48 ч.

Днес  

  Поезия » Друга
753 0 2
Днес потъпках всички пътеки,
дори и в сърцето, навях сирота,
усмивки, дали ще ги има за всеки,
който в участ познал е света.
Желаеше сълзите ми...
имаш ги,
поднасям ти ги в цвят,
забрава дирещ,
но все по-дълбоко
длетото забива в една следа.
Измъченият повик
да нарисувам не успях,
загубих си очите,
загубих и дарбата с тях.
Дори потъпкано сърцето още плаче
със посърналия цвят на нощта
и дните преброени
остават непокътнати за тях.

© Лара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??