Ти знай, че няма утре.
Няма вчера.
Съществува само днес.
Сега!
Докосни ме нежно днес,
защото утре тръгваш, знам.
Целуни ме сладко днес,
защото утре пак си сам.
Прегърни ме силно днес,
защото утре си далеч от мен.
Вдишвай моя въздух днес,
защото утре не ще е наш деня.
Разроши косите ми небрежно,
защото утре нея ще целуваш.
Затвори очите ми днес,
защото утре няма да си тук.
Запомни лицето ми днес,
защото утре ставаш друг.
Усмихни ми се любовно днес,
защото утре друга ще прегръщаш.
Напиши името си в
моето сърце,
защото утре ще умре.
Избърши сълзите ми днес,
защото утре пак ще плача.
Не си тръгвай днес,
защото утре няма да те има.
Няма вчера или утре.
Съществува само днес.
Сега...
Убий ме, да не знам,
че утре няма да си сам.
© Лилит Всички права запазени