17.01.2010 г., 10:25 ч.

ДНЕС 

  Поезия » Друга
614 0 3

Днес
съм мечта безоблачна;
усмивка, скрита във малинов храст;
детска песен из(п/см)ята непорочно
със слънчев лъч в първия куплет.
Днес
съм синкав морски бриз;
нечут шепот на миди и рапани;
първият написан детски стих
за пеперудени крила и летящо пони.
Днес
съм пееща дъга;
разхвърлям шарени ноти.
Днес
съм падаща звезда,
сбъдвам най-наивните мечти.

 

 

                                                А коя ще бъда утре,
не желая да знам.

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??