30.05.2009 г., 7:53 ч.

Днес 

  Поезия
1213 0 6

Скоро ще докосна тези лъчи,
които по теб ще танцуват,
така ще докосна онези очи,
които мойте жадуват.

Скоро ще слушам онзи булевард,
който за теб ще разказва,
с безкрайната песен на бард,
който пътя ми с шепот подсказва.

Скоро онзи вятър ще ме гали,
който денем те милва едва,
завива те с нежни воали,
завива ме в твойта коса...

Скоро ще те докосвам,
по хиляди начини,

по всички възможни начини.

© Никодим Сертов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??