24.11.2012 г., 18:21 ч.

"Днес и утре" 

  Поезия » Любовна
608 0 0

Днес вали и слънце няма.

Днес студено е и съм сама.

Но утре ще изчезне болката голяма.

Утре ще е по-хубав света.

 

Значи днес ще плача много,

за да пресъхнат моите очи,

за да кажа утре на мъката - сбогом.

От утре сърцето ми ще мълчи.

 

Ще спре то за него да бие.

Само себе си то ще обича.

Умът ми образа любим ще изтрие.

Устните ми името му няма да изричат.

 

Но утре ще дойде ли? Времето спира!

Безкраен е днешният ден.

Днес сърцето ми за теб умира.

Дано утре не си всичко за мен!

© Нал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??