16.10.2022 г., 15:26 ч.

Днес искам за Тоше да пеем 

  Поезия » Оди и поеми
193 0 0

Днес искам за Тоше да пеем

 

Днес искам за Тоше да пеем,

днес искам всички да бъдем едно.

Трябва с вяра и мир да живеем

и колкото можем, да правим добро.

 

Пейте, приятели, Тоше ни чува

и усмивката му небето огрява.

В море от любов душата му плува

и на брега нова надежда се дава.

 

"Таjно моjа" е красива песен,

а пък "Цреша" носим в сърцата.

Навън отново е златната есен

"За овоj свет" я посвети на децата.

 

Днес искам за Тоше да пеем

за този голям, балкански певец.

С музиката в едно да се слеем

и да се носи октомврийски ветрец.

 

 

автор: Айлин Мустафа Еврен

16.10.2022 г.

 

15 години без Тоше Проески... 

© Айлин Мустафа Еврен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??