11.05.2022 г., 20:42 ч.

Днес сетивата мои сключват мир 

  Поезия » Любовна, Друга
534 1 2

Днес сетивата мои сключват мир

във името на името ти свято.

Изписват клетва те надлъж и шир

с любовния си порив пребогато.

 

Във името на името ти свято

природата рисува с нов живот

и всичко е красиво - с тебе слято -

вода, земя и цвят, и небосвод.

 

Природата рисува с нов живот

отново пролетта със твоя лик

и чувствам аз вкуса на всеки плод

по- сладко отпреди в чудесен миг.

 

Отново пролетта със твоя лик

и смее се, и пее - да, безспир.

За влюбеност неповторима - в пик -

днес сетивата мои сключват мир. 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??