6.05.2008 г., 13:24 ч.

Днес ще бъда лоша 

  Поезия » Друга
1092 1 5

Какво ще кажеш, днес да бъда лоша.

Да не задаваш никакви въпроси.

Да няма упрек, нито звук.

Да се превърна просто в Аз.

Какво ще кажеш тази вечер,

(само тази вечер) да избягам.

Да няма упрек, нито звук.

Да бъда себе си,

каквато бях - безумно Лоша.

Какво ще кажеш днес да съм безплътна,

една илюзия за теб.

В кухнята да няма стъпки...

Какво ще кажеш?...

Знам, не си способен...

не си готов...

И пак съм в кухнята - безшумна...

Тъга...

© Миленита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??