Видях те да плачеш днес.
Пак ли ти разби сърцето?
Обещавам ти, че няма да го направи пак.
Скъпа, огледай се и виж,
светът е пълен с прекрасни неща,
не ридай за него, помисли за тях.
Усмивката ти ще промени
лошите моменти и ще заблестиш.
Не поглеждай миналото,
а виж какво става сега.
Нищо не може да те сломи,
аз съм до теб, вярвай в това.
© Стеси Всички права запазени
Поздрави!