17.07.2019 г., 16:14 ч.

Дневен сън 

  Поезия » Любовна
352 1 4

Сънят ми беше мноого странен,
и не може да се разгадае.
Пепелникът днес остана празен.
ПълнолуДие е и влияе. 

 

Започна трудно, три пъти заспива.
Затворени, очите виждат светлина,  
а в нея чистотата ни отива
и нежно се сънува любовта!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??