29.04.2017 г., 22:20 ч.  

Дни близнаци 

  Поезия » Философска
241 0 3

ДНИ БЛИЗНАЦИ

 

Дни близнаци във живота мрачен,

дни без смисъл, пъстрота и чар.

Днес е като утре и кат` вчера.

Самотата е настръхнал звяр,

който чака само да заплачеш,

малко само да се натъжиш,

за да те безмилостно замеря

с твойте тежки минали провали.

И щастлив да си и да скърбиш –

все едно е. Дни без цел и вера.

Дни близнаци – сиво-натежали…

Дни близнаци – скука и скандали…

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??