2.04.2024 г., 11:27 ч.

Дните мъртви 

  Поезия » Любовна
60 0 0

Снимки наши

по стените,

спомени в сърцето мое.

Изпити чаши,

мъртви дните.

Ти любов не знаеш какво е.

 

Вътре в мене,

в моята кожа

някой теб ми инжектира.

Кой ще вземе

днеска ножа

тебе от мен да ампутира.

 

По ръцете

всеки татус

още носи твоето име.

Днес и двете

са със статус

"мъртви" и от това боли ме.

 

Ще ги изтрия

още днес,

до кокал кожата дера.

Ще я скрия

на адрес,

на който утре ще умра.

Днес боли ме

и ще пия…

Ще редувам уиски, водка.

Да ми мине,

да убия

мен и шибаната болка.

© Krischo Всички права запазени

Произведението е включено в:
  162 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??