Сигурно съм бил причина,
заради която е плакала.
Но виж я сега, силна и красива,
не заради сълзите в очите,
не заради уроците, на които
ни учи първата любов, а
защото беше силно обичана,
до болка обичана !
© Николай Ненов Всички права запазени