26 ene 2013, 13:02

До болка обичана 

  Poesía » De amor
530 0 1

Сигурно съм бил причина,

заради която е плакала.

Но виж я сега, силна и красива,

не заради сълзите в очите,

не заради уроците, на които

ни учи първата любов, а

защото беше силно обичана,

до болка обичана !

© Николай Ненов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??