Jan 26, 2013, 1:02 PM

До болка обичана 

  Poetry » Love
531 0 1

Сигурно съм бил причина,

заради която е плакала.

Но виж я сега, силна и красива,

не заради сълзите в очите,

не заради уроците, на които

ни учи първата любов, а

защото беше силно обичана,

до болка обичана !

© Николай Ненов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??