23.02.2010 г., 15:36 ч.

До децата ми 

  Поезия
606 0 1

С аромата на рози ме изпрати България,

Елада посрещна ме с дъх на жасмин,

а соленият бриз от морето довява

нежни звуци на старо бузуки в нощта.

 

Красиво е, наслада за очите,

но сърцето ми се свива с тъга,

че вас ви няма с мене да го споделите,

че тука съм сама.

 

Знам, и на вас ви е тежко,

че ще живеете без мен,

и всеки ден от мене вести чакате,

а тука аз се моля вий да сте добре.

 

Да порастете здрави, умни хора,

да имате в джоба си пари.

Че щастие с пари не се купува,

ала без тях си нищо, уви.

 

Обичам ви и ми липсвате страшно много!!!

 

© Звезделина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??