С аромата на рози ме изпрати България,
Елада посрещна ме с дъх на жасмин,
а соленият бриз от морето довява
нежни звуци на старо бузуки в нощта.
Красиво е, наслада за очите,
но сърцето ми се свива с тъга,
че вас ви няма с мене да го споделите,
че тука съм сама.
Знам, и на вас ви е тежко,
че ще живеете без мен,
и всеки ден от мене вести чакате,
а тука аз се моля вий да сте добре.
Да порастете здрави, умни хора,
да имате в джоба си пари.
Че щастие с пари не се купува,
ала без тях си нищо, уви.
Обичам ви и ми липсвате страшно много!!!
© Звезделина Василева All rights reserved.