17.09.2009 г., 22:12 ч.

До екстаз... 

  Поезия » Друга
507 0 4

От огъня пламъци късам,
за да умрат. Но красиво.
Искрици се бавно разпръскват
до екстаз... толкова близо.

 

 

А щом запее тишината,
всеки шум хипнотизира,
безсилен и без вятър,
в огъня и той се взира.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??