17 сент. 2009 г., 22:12

До екстаз... 

  Поэзия » Другая
509 0 4

От огъня пламъци късам,
за да умрат. Но красиво.
Искрици се бавно разпръскват
до екстаз... толкова близо.

 

 

А щом запее тишината,
всеки шум хипнотизира,
безсилен и без вятър,
в огъня и той се взира.

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??