Sep 17, 2009, 10:12 PM

До екстаз... 

  Poetry » Other
510 0 4

От огъня пламъци късам,
за да умрат. Но красиво.
Искрици се бавно разпръскват
до екстаз... толкова близо.

 

 

А щом запее тишината,
всеки шум хипнотизира,
безсилен и без вятър,
в огъня и той се взира.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??