27.04.2014 г., 20:40 ч.

До после 

  Поезия » Любовна
752 1 5

 

 

 

По-добра съм от преди 

и много по-любовна,

времето сега мълчи,

хич не му се спори,

 

щото няма си море,

няма си и сянка,

като теб и мен да спре 

под дъжда на дрямка.

 

Хвърчилата ми дори -

всички мои грешки,

ослепяха от мъгли,

за да не те срещнат.

 

Ала зная, идва ден,

каза ми го Господ,

в който само аз и ти 

ще сме миг... до после.

 

 

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??