Часовникът стрелките на дванадесет спря,
тапа от шампанско към тавана полетя,
две чаши допряха се със звън,
Новата година почука отвън.
Един срещу друг застанаха засмени,
в празничната нощ от шампанското опиянени,
едно овехтяло момче с побелялото си момиче,
тихо си шепнат, че още се обичат
и заедно ще тръгнат,за пореден път,
по начертания от новата година път,
бил той хубав или лош,
до следващата новогодишна нощ!
Р.S. За много години Откровенци! Здраве, щастие и творчески успехи!
© Никола Яндов Всички права запазени