4.09.2007 г., 22:16 ч.

До следващия път... (посветено на Радина) 

  Поезия
671 0 5
Остани със спомените,
запази щастливите мигове, до следващия път...
Докажи им, че от нищо не ти пука,
че те са на света боклука...
Не им показвай, че от нещо те е страх,
а запази широката усмивка
и заразяващия смях...:)
Знам... стоиш и гледаш там безцелно,
живееш ден за ден - безделно!
Повярвай ми, че правя го и аз,
защото там, където съм,
аз съм сама и огледам ли се, виждам алчността...
Но ще дойде време и ще бъдем двете пак!
И тогава никой няма да ни раздели,
защото аз ще стискам силно твоята ръка!
Каквото мога, знай, за тебе ще го давам
и зад гърба ти вечно ще заставам...
нашето приятелство не ще предавам
и ще бъда с тебе и в добра, и в зла съдба!
Животът е ужасен... и двете сме разбрали т'ва,
за мене е такъв, защото ни дели така!
Но почакай малко само
и ще бъдем двете пак...
почакай само до следващия път...

© Теодора Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Немога повече!Ще се разплача! ;( ;(
  • браво тединце незнам дали радина го е чела тва нещо...но мен мн ме развълнува...айде идвай си вечеее!!!от Ива
  • Много е трудно да чакаш до следващия път когато ще се видиш с човек, който значи много за теб, но стихът ти определено вдъхва увереност.
  • Благодаря ви!Прегръщам ви!
  • Хубаво посвещение,мила!!!
    Поздрав и прегръдка и за двете ви!!!
Предложения
: ??:??