8.04.2009 г., 22:23 ч.

До теб 

  Поезия » Друга
543 0 0

Трудно е да съм до теб,
когато всичко боли,
трудно е да съм до теб,
когато нещо в мен крещи...
Трудно е да съм до теб,
когато вярата излети,
трудно е да съм до теб,
когато любовта гори...
Люти бури се извиват,
между нас ураган бучи
и някак мислите се губят,
изчезват нашите следи...
Трудно е да съм до теб,
когато вече няма нужда,
трудно е да съм до теб
и да бърша твоите сълзи...
И тогава ти ще разбереш,
че съм вече пустош,
на страдание ще се обречеш,
че в мене само демон виждаш,
само безсмислен брътвеж...
Ще се опиташ да ме върнеш,
ще се опиташ да отречеш,
че ти с безчувствие уби ме
сякаш съм само вещ...

© Мая Филт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??