1.02.2012 г., 11:16 ч.

До теб 

  Поезия » Еротична
1499 0 4

Искаш ли пред теб да коленича,

като най-верния слуга - пръв?

Не виждаш ли - посиняла съм от бича,

от устни, стискани до кръв?

В ръцете ти изгубена сега,

не искам ти да молиш за повече от топлина!

Че горещо съм те прелъстила - забрави,

не опитвай да си спомниш влюбените ми очи!

Гальовните ти ласки в мен не стихват,

ето ги ръцете ти в нощта.

Тялото ти иска мен да пие,

да се изгубим в тишина.

Да съм твоя така желая, да не спираи да ме искаш,

в твоите тласъци да изгоря!

Да съм безсилна и да моля за още от греховността!

Да дишам върху теб, върху голото ти тяло,

дето мойто обвило е изцяло!

Да те усещам в мен притиснат, дъха ми ти да спреш,

да си с мен единствено - в моя свят да се озовеш!!!

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??