16.06.2007 г., 0:58 ч.

До теб послание написах... 

  Поезия
760 0 16
С искрен поздрав и усмивка -
изпращам ги в плик (чувствата предишни).
До теб послание написах,
точно един ред...

"Сбогом, бях до тук в твоя плен!"

Припомни си, не забравяй,
какъв си бил преди...
А сега какъв си, аз се питам -
тогава изостави ме и в тъмното се скри...

Зад спомени във времето се криеш
и пак до мен вървиш...
Стига вече, остави ме...
Свий гнездо и ти!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??