28.05.2008 г., 10:30 ч.

До тебе да остана 

  Поезия » Любовна
795 0 11
Спирам се,
преди да те раня.
Прегръщам те,
когато отмалееш.
Поемам дъх,
преди да те съзря.
Докосвам те,
когато закопнееш...
И слушам те
притихнала...
така...
Секундите до тебе са
различни...
Минутите си имат
имена...
а имената им са
неприлични...
До острова на твоята душа...
пътувах дълго...
Как да го забравя?
Пътят бе труден,
но сега...
наградата при тебе да остана...
огрява в светлина...

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??