14.12.2007 г., 7:37 ч.

До утре 

  Поезия » Любовна
705 0 2

                       ... До утре.

                       Ти само почакай до утре.

                        Утре ще бъда различна.

                        Утре ще бъда другата.

                        Сега - останала съм безразлична.

                        Утре ще си задам въпросите,

                        на които все още нямам отговор.

                        От утре ще бъда усмихната.

                        Ти само почакай до утре.

                        От утре ще съм истинска.

                        Ще те обичам утре.

                        ... Но сега ще си тръгна.

                        Ти само почакай до утре...

                                                                                                         

                       

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??