Dec 14, 2007, 7:37 AM

До утре 

  Poetry » Love
710 0 2

                       ... До утре.

                       Ти само почакай до утре.

                        Утре ще бъда различна.

                        Утре ще бъда другата.

                        Сега - останала съм безразлична.

                        Утре ще си задам въпросите,

                        на които все още нямам отговор.

                        От утре ще бъда усмихната.

                        Ти само почакай до утре.

                        От утре ще съм истинска.

                        Ще те обичам утре.

                        ... Но сега ще си тръгна.

                        Ти само почакай до утре...

                                                                                                         

                       

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??