28.11.2011 г., 23:27 ч.

До утре 

  Поезия » Любовна
884 0 21

До утре има страшно много време.

До утре ще остана още чиста.

До утре мога твоя ум да взема

или със сто мечти да те поискам.

И тази нощ за малко ще е моя,

а утре силен вятър ще ме търси.

В среднощен огън ще съм лунно-твоя.

Ще се промъквам в твоя сън на пръсти.

До утре. След това ще бъде лудост...

Светът задъхан всичко ще отрича.

В зениците на чаканото чудо

една жена в страстта си ще се врича,

И ще направи мост към всяко вчера.

От две трапчинки шепа смях да плисне.

А после сто причини ще намери

надеждата отново да разлисти.

 

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??