2.10.2010 г., 22:58 ч.

До утрото на новия ни ден 

  Поезия » Еротична
1053 0 1


Сънувах те ...
целувах жадно
голото ти тяло
и цялата от страст
бях запламтяла.
Бях дръзка,
ненаситна,
неприлична
и даже въздуха
насищах еротично...
Ти беше запленен,
отдаден,
в такт със мен...
до утрото
на новия ни ден.

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??