16.05.2007 г., 10:29 ч.

ДОБРА СРЕЩА, ПРИЯТЕЛИ 

  Поезия
948 0 5
   sweet_dream`s (Мария Амбова) и  patenceto


Добра среща, приятели мили,

днес последен звънец за нас ще звучи,

тук 5 години сме раздавали сили,

а сега излитаме по пътища с различни съдби.


През тези години научихме много,

дори да не бяхме ръка за ръка,

от утре с живота ще се гледаме строго

и всеки ще гради своята съдба.

 

Букети с цветя да поднесем пред човека,

който с нас изживя тези години,

г-жо Миткова, простете всяка грешка,

благодарим Ви, че за нас положихте търпение и сили.

 

Но не тъжете, приятели,
ние пак ще се срещнем,
нека днес си обещаем това.

В името на петте години,
който отлетяха,
но които наши бяха,
наши, на 12-ти "А"!!!

На добър час, приятели любими,
нека, както и до днес,

в живота сме непобедими.

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??