30.04.2008 г., 12:43 ч.

Добрата фея 

  Поезия » Друга
2008 0 7

"Добрата фея" -

кой не е мечтал за нея?

Тя е част от моето детство,

от мама добро наследство.

 

Като малка на милото мамино рамо

спокойно заспивах, но само

с приказката за нея -

за добрата фея.

 

От деца с феята се срещаме

и като пораснем за нея се сещаме -

за нейното вълшебство,

за нашето детство.

 

Тя е идолът на децата,

тя е символът за добротата!

В трудни мигове феята е опора,

чрез нея не се усеща умора.

 

У всеки живее по една фея,

всеки си носи частица от нея.

Ако човек умее добрина да дарява,

света ще променя -

по-добър той ще да става!

 

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??